Inlijinlijsten schilderijen, houten, kunststof, museumglassten

Conserveren en presenteren

Schilderijlijsten zijn niet alleen mooi en zorgen voor een juiste uitstraling van het kunstwerk. Een lijst zorgt er ook voor dat het schilderij niet krom trekt. Loopt u eens binnen in ons filiaal aan de Rijnstraat te Woerden en laat u professioneel adviseren zodat uw schilderij of foto optimaal tot zijn recht komt.

Foto inlijsten, foto opplakken

Heeft u een foto gekregen als herinnering aan een feest of heeft u juist een foto gemaakt die u cadeau wilt doen? Een foto die is ingelijst brengt het weer even helemaal terug.

Lijst kiezen

Het uitkiezen van een lijst lijkt gemakkelijk maar is dat niet altijd. Een juiste balans tussen smaak, kosten en kwaliteit is noodzakelijk voor een goed resultaat waar u nog jaren naar kunt blijven kijken. Daarom zien wij u graag met uw ilderij in onze winkel zodat wij u goed kunnen adviseren en u met eigen ogen kunt zien wat de mogelijkheden zijn.

Wissellijsten, Ovale lijsten

Een voorbeeld van de ruime keuze: wij hebben voor u ook wisselijsten of ovale lijsten, maar de ovale kunst is, eerlijk is eerlijk, bij ons dun gezaaid.

Passe-Partout zuurvrij karton, museumkarton

Met een Passe-Partout krijgt uw werk de omlijsting en de ‘kleur’ die u er al in zag. Met het zuurvrije Passe-Partout karton krijgt uw kunstwerk de juiste bescherming.

Lijst herstellen of restaureren

Ook kunnen wij oude lijsten restaureren. Kiest u voor een lijst met standaard afmetingen dan is uw werk meestal dezelfde dag al ingelijst. Natuurlijk mag u bij ons rekenen op een aantrekkelijke prijsafspraak vooraf. En bent u achteraf toch niet tevreden dan komt u gewoon terug en wij lossen het samen op.

Inlijsten, schilderijlijst, kunststof lijsten, houten lijsten

Ontspiegeld glas, museumglas

Wij zijn officieel dealer van Artglass en kunnen u daarmee ter plekke meerdere keuzes tonen voor het beste resultaat. Normaal gesproken hangt u uw werk niet in de zon. Hangt het werk op een lichte plek en wilt u toch het zekere voor het onzekere nemen: wij hebben glas met eem UV-bescherming tot 99 %

Clarity glas

Clarity glas is een vorm van helder wit glas. Clarity glas heeft eem UV-bescherming tot 70 %. Voor alle duidelijkheid: we hebben ook ‘gewoon’ glas met een UV-bescherming tot 40 %. Voor in de winter, zullen we maar zeggen. Zoals u ziet is er keus te over!

Glas reparatie, glas van lijst herstellen

Is het glas kapot neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Glas op maat, Plexiglas op maat

Wij kunnen u helpen met uw vraag over uw glasplaat en snijden het zonodig ter plekke op maat.

Spiegellijsten, verzet geslepen spiegel op maat

Uw redacteur heeft eerlijk gezegd geen idee hoe je een verzet geslepen spiegel op maat moet maken, zonder het verzet te breken zal ik maar zeggen. Maar de lijstenmaker zelf heeft me verzekerd dan het kan. Doe er uw voordeel mee!

Canvas opspannen

Heeft u de beschikking gekregen over een werk op canvas, of misschien wel zelf gemaakt? Had u het opgerold meegenomen van vakantie in de handbagage of heeft u het gekregen met een smakeloze of kapotte lijst? Komt u eens langs voor een impressie van de mogelijkheden! Uw werk verdient het!

Borduurwerk opspannen

Sommige stoffen zijn te mooi om te laten liggen. Sommige herinneringen zijn te mooi om te laten verstoffen. Er is altijd een geschikte oplossing om uw stoffen of borduurwerk goed tot zijn recht te laten komen – en met een ruime keuze!

Shirt inlijsten

Was u erbij, bij dat bijzondere evenement? Of deed u zelf mee? Of uw (klein) kinderen? Geef die herinnering de plaats die het verdient!

Medailles inlijsten, oorkondes inlijsten

Heeft u nog medailles of oorkondes liggen? Verdiend dit deel van uw leven niet wat meer aandacht? Geef het de plaats die het verdient en kom informeren naar de mogelijkheden!

Doopkleren inlijsten

U kunt bij ons babykleertjes laten inlijsten. U krijgt een indruk van de verschillende mogelijkheden en de bijbehorende ‘look’. Voor het beste resultaat.

Droogbloemen inlijsten

Heeft u droogbloemen die u wilt inlijsten en wilt u eens zien hoe dat staat met Passe-Partout? Er kan geen bij meer bij, zeker weten!

Stas ophangsystemen

Met een schilderij ophangsysteem van STAS is het ophangen van een schilderij geen beproeving meer. Met een grote keus aan ophangsystemen kunt u uw schilderijen, fotolijsten en kunst flexibel, eenvoudig en snel kunt ophangen en verplaatsen.