59 / 100 SEO Score
Passe-PartoutsPasse-Partouts

Uw schilderij inlijsten

Schilderijlijst of fotolijst kiezen

U wilt graag de sfeer en de uitstraling van het werk blijven zien. Een goede lijst maakt het af en vult het werk aan. Of het nu een lijst is van hout, kunststof of metaal.

Nuances bekijken

Uw lijstenmaker helpt u om de mogelijkheden op een rij te zetten. Letterlijk. Neemt u het werk mee en u kunt zelf ter plekke zien wat het effect is van verschillende oplossingen en welke het beste past bij u!

Foto inlijsten, Foto opplakken

Foto’s worden niet voor niets gemaakt en bijzondere foto’s zijn het bewaren waard. U kunt de foto inlijsten of laten opplakken. Komt u eens langs met de foto om het resultaat zelf te zien!

Poster opplakken

Wij hebben en speciale pers waarmee wij uw Poster kunnen opplakken en ook voor langere tijd mooi kunnen houden.

Schilderij conserveren

Schilderijlijsten zijn niet alleen mooi en zorgen voor een passende uitstraling van het kunstwerk. Een lijst zorgt er  voor dat het schilderij niet krom trekt. Het uitkiezen van een lijst lijkt gemakkelijk maar is dat niet altijd. Een juiste balans tussen smaak, kosten en kwaliteit is noodzakelijk. Loopt u eens binnen in Woerden en laat u vrijblijvend adviseren. Dan kunnen wij samen met u kijken hoe uw schilderij of foto optimaal tot zijn recht kan komen.

Passe-Partouts

Passe-Partouts, museumkarton

Met een Passe-Partout krijgt uw werk de omlijsting en de ‘kleur’ die u er al in zag. Met het zuurvrije Passe-Partout karton krijgt uw kunstwerk de juiste bescherming.

Ontspiegeld glas, museumglas

Wij zijn officieel dealer van Artglass en kunnen u daarmee ter plekke meerdere keuzes tonen voor het beste resultaat. Normaal gesproken hangt u uw werk niet in de zon. Hangt het werk op een lichte plek en wilt u toch het zekere voor het onzekere nemen: wij hebben glas met eem UV-bescherming tot 99 %

Ontspiegeld glas voorbeeld met vlinders

Canvas opspannen

Heeft u de beschikking gekregen over een werk op canvas, of misschien wel zelf gemaakt? Had u het opgerold meegenomen van vakantie in de handbagage of heeft u het gekregen met een smakeloze of kapotte lijst? Komt u eens langs voor een impressie van de mogelijkheden! Uw werk verdient het!

Borduurwerk opspannen

Sommige stoffen zijn te mooi om te laten liggen. Sommige herinneringen zijn te mooi om te laten verstoffen. Er is altijd een geschikte oplossing om uw stoffen of borduurwerk goed tot zijn recht te laten komen – en met een ruime keuze!

Inlijsten schilderij en foto 1

Voetbalshirt inlijsten

Was u erbij, bij dat bijzondere evenement? Of deed u zelf mee? Of uw (klein) kinderen? Geef die herinnering de plaats die het verdient!

Medailles inlijsten, oorkondes inlijsten

Heeft u nog medailles of oorkondes liggen? Verdiend dit deel van uw leven niet wat meer aandacht? Geef het de plaats die het verdient en kom informeren naar de mogelijkheden!

Inlijsten schilderij en foto 2

Doopkleren inlijsten

U kunt bij ons babykleertjes laten inlijsten. U krijgt een indruk van de verschillende mogelijkheden en de bijbehorende ‘look’. Voor het beste resultaat.

Droogbloemen inlijsten

Heeft u droogbloemen die u wilt inlijsten en wilt u eens zien hoe dat staat met Passe-Partout? Er kan geen bij meer bij, zeker weten!

Stas ophangsystemen

Met een schilderij ophangsysteem van STAS is het ophangen van een schilderij geen beproeving meer. Met een grote keus aan ophangsystemen kunt u uw schilderijen, fotolijsten en kunst flexibel, eenvoudig en snel kunt ophangen en verplaatsen.

facet geslepen spiegel

Glas van lijst herstellen

Is het glas kapot neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Glas op maat, Plexiglas op maat

Wij kunnen u helpen met uw vraag over uw glasplaat
en snijden het zonodig ter plekke op maat.

Spiegellijsten, verzet geslepen spiegel op maat

Uw redacteur heeft eerlijk gezegd geen idee hoe je een verzet geslepen spiegel op maat
moet maken, zonder het verzet te breken zal ik maar zeggen. Maar de lijstenmaker
zelf heeft me verzekerd dan het kan. Doe er uw voordeel mee!

Inlijsten, schilderijlijst, kunststof lijsten, houten lijsten

Schilderijlijst herstellen

Heeft u schade aan de schilderijlijst en wilt u weten of het nog is te herstellen? U kunt een foto opsturen of bij ons navraag doen voor een inschatting van de kosten – en het resutaat!

Inlijsten

Schilderijen

Restaureren