Foto inlijsten, schilderij inlijsten

Schilderijlijst ingelijste hoorn

Schilderijlijst of fotolijst kiezen

U wilt graag de sfeer en de uitstraling van het werk blijven zien. Een goede lijst maakt het af en vult het werk aan. Of het nu een lijst is van hout, kunststof of metaal.

Nuances bekijken

Uw lijstenmaker helpt u om de mogelijkheden op een rij te zetten. Letterlijk. Neemt u het werk mee en u kunt zelf ter plekke zien wat het effect is van verschillende oplossingen en welke het beste past bij u!

Borduurwerk inlijsten

Sommige herinneringen zijn te mooi om te laten verstoffen. Er is altijd een geschikte oplossing om uw borduurwerk of stoffen goed tot zijn recht te laten komen – en met een ruime keuze!

NAAR BORDUURERK INLIJSTEN

Borduurwerk inlijsten

Foto inlijsten, Foto opplakken

Foto’s worden niet voor niets gemaakt en bijzondere foto’s zijn het bewaren waard. U kunt de foto inlijsten of laten opplakken. Komt u eens langs met de foto om het resultaat zelf te zien!

Foto inlijsten

Ontspiegeld glas, museumglas

Wij zijn officieel dealer van Artglass en kunnen u daarmee ter plekke meerdere keuzes tonen voor het beste resultaat. Normaal gesproken hangt u uw werk niet in de zon. Hangt het werk op een lichte plek en wilt u toch het zekere voor het onzekere nemen: wij hebben glas met eem UV-bescherming tot 99 %

Ontspiegeld glas voorbeeld met vlinders

Passe-Partouts, museumkarton

Met een Passe-Partout krijgt uw werk de omlijsting en de ‘kleur’ die u er al in zag. Met het zuurvrije Passe-Partout karton krijgt uw kunstwerk de juiste bescherming.

Passe-Partouts

Shirt inlijsten

Laat uw shirt  – of van de (klein) kinderen bij ons voor u inlijsten. Of een Vaantje van een onvergetelijke wedstrijd. Een geweldige herinnering die je niet wil missen!

Voetbal Vaantje inlijsten

Bent u erbij geweest, samen met anderen, met familie? De ene herinnering is de andere niet, maar sommigen zijn wel heel uniek en hartverwarmend! Kom kijken naar de mogelijkheden!

Hoodie inlijsten

Bent u blij dat uw zoon of dochter een volgende stap heeft gezet en wilt u de Hoodie inlijsten? Bij wijze van herinnering? Ook voor grotere Hoodies hebben wij een oplossing!

T-shirt inlijsten

Medailles inlijsten, oorkondes inlijsten

Heeft u nog medailles of oorkondes liggen? Verdiend dit deel van uw leven niet wat meer aandacht? Geef het de plaats die het verdient en kom informeren naar de mogelijkheden!

medailles ingelijst

Droogbloemen inlijsten

Heeft u droogbloemen die u wilt inlijsten en wilt u eens zien hoe dat staat met Passe-Partout? Er kan geen bij meer bij, zeker weten!

Doopkleren inlijsten

U kunt bij ons babykleertjes laten inlijsten. U krijgt een indruk van de verschillende mogelijkheden en de bijbehorende ‘look’. Voor het beste resultaat.

Inlijsten , lijstenmakerij, museumglas

Schilderijlijst herstellen

Heeft u schade aan de schilderijlijst en wilt u weten of het nog is te herstellen? U kunt een foto opsturen of bij ons navraag doen voor een inschatting van de kosten – en het resutaat!

Inlijsten, schilderijlijst, kunststof lijsten, houten lijsten

Glas van lijst herstellen

Is het glas kapot neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Glas op maat, Plexiglas op maat

Wij kunnen u helpen met uw vraag over uw glasplaat
en snijden het zonodig ter plekke op maat.

Glas voor schilderij

Spiegellijsten, verzet geslepen spiegel op maat

Uw redacteur heeft eerlijk gezegd geen idee hoe je een verzet geslepen spiegel op maat
moet maken, zonder het ‘verzet’ te breken.

Schilderijrails

Met een ophangsysteem van STAS is het ophangen van een schilderij geen beproeving meer. Met een grote keus aan ophangsystemen kunt u uw schilderij of fotolijst eenvoudig ophangen en verplaatsen.

Stas Logo

Canvas opspannen

Heeft u de beschikking gekregen over een werk op canvas, of misschien wel zelf gemaakt? Had u het opgerold meegenomen van vakantie in de handbagage of heeft u het gekregen met een smakeloze of kapotte lijst? Komt u eens langs voor een impressie van de mogelijkheden! Uw werk verdient het!

inlijsten schilderijen, houten, kunststof, museumglas
droogbloemen inlijsten

Verzend berricht

 >> Contact>>