Landschappen

Jochem de Graaf

Wereldberoemde Kunstenaars

Wij hebben een selectie van – in Nederland – wereldberoemde en ‘gearriveerde’ kunstenaars. En anders toch wel in de regio Woerden en het Groene Hart. Bijvoorbeeld Cornelis Vreedenburgh: landelijk bekend, koningklijk onderscheiden en toch gewoon geboren en getogen in het Groene Hart. In de winkel vindt u kunstwerken van zeegezichten, plassen en rivieren en weilanden tot meer abstracte kunst. Steden bij avond of pleinen bij nacht.

Onze winkel in Woerden

Komt u gerust eens vrijblijvend een kijkje nemen in onze winkel in Woerden. Naar keuze kunt u een schilderij enkele dagen thuis uitproberen.

Jan KooistraSchilderijen - van landschap tot de zee 1

Molens, avondlicht, zonsondergangen, Friesland. Je tekent en schildert waar je mee geboren bent en Jan Kooistra(1950, Friesland) – was daar al van jongs af aan mee bezig. De natuur om hem heen was het enige dat hem boeide.

In gewone taal betekent dat olieverf, Friese landschappen, schilderijen met water, zee schilderijen, de waddenzee. Maar ook  dieren en bloemen   …meer….

heuvellandschap met bloemen

Jochem de Graaf

Klaprozen, Madeliefjes, Zonnebloemen, Paardebloemen, Distelkruid, Vingehoedskruid, nog meer Madeliefjes. Geboren in Amersfoort schildert Jochem de Graaf ( 1954) graag een heuvellandschap en een landschap met bloemen. Hij ss afkomstig uit Amersfoort – van de Amersfoortse Berg inderdaad – en woont en werkt hier nog steeds. Als autodidact zijn zijn gebruik van licht en kleur het meeste opvallend. Hij gebruikt hiervoor  …… …meer….

Schilderijen - van landschap tot de zee 2

Han Teng

Canon van China

Han Teng (1978) studeerde aan het Tianshui Teaching College.
Met zijn schilderijen won hij grote prijzen in China waaronder toelating tot en opname in The Collected Edition of Chinese Art en  …… …meer….

Jan Kelderman, molens, vaart, werf, erf, landschap met wolken

Jan Kelderman

Tussen markt en schilderijen verkopen

Jan Kelderman is afkomstig uit Amsterdam alwaar hij een eigen winkel had en op de markt stond. Zijn talent voor schilderen was evident en gaandeweg ging hij steeds meer werken verkopen.   …meer….