Stadsgezichten

Atelier Oude Rijn  beschikt over een  groot aanbod schilderijen (olieverf, aquarel, pen). Stadgezichten van bijvoorbeeld Utrecht, Woerden of Gouda zijn daarbij goed vertegenwoordigd. Wij hebben werken van lokale kunstenaars maar ook van hele bekende kunstenaars.

Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op!

____________________

Leo de Klerk

aquarellen: Gouda, Utrecht, Woerden, Groene Hart

U kunt hier werken uit Woerden, Kamerik, Kanis,  Linschoten, Gouda en Utrecht  bekijken. Zowel het origineel werk als ook eenhoogwaardige reproductie (giclee) van de schilderijen is mogelijk.   De Utrechtse en Goudse werkjes  zijn alle in giclee uitgebracht  Een giclee is een zeer hoogwaardige reproductie van het origineel. .. meer ..

_____________________

Henry Brand

Steden van de aarde

Gouda, stadsgezicht, brug, gracht,

Bart Peizel

__________________

Bart Peizel

Groningen, Amsterdam

De Thema’s voor Bart Peizel ( 1887 – 1974) waren stadsgezichten, landschappen en vooral portretten. Hij Schilderijde vrij traditioneel. Als zoon van onderwijzer en journalist werkt hij korte tijd in een bank in Almelo, maar hij wilde schilder worden en nam vervolgens les In Groningen aan Academie Minerva  .. meer ..

Amsterdamse grachten schilderij

Lelygracht, Amsterdam

_________________________

A. Burla

  .. meer ..

Woerden, molen, stadsgezicht, Fons de Reep

Fons De Reep

_________________________

Fons van der Reep

Kunstkring woerden

  .. meer ..

_______________________

Anna Doedijns

Anna Doedijns

Friese kunstenares schildert alle steden

Anna Doedijns leerde van haar vader al schilderen met diverse technieken. Na haar opleiding is ze vanaf 1979 zelfstandig kunstschilderes. Ze heeft een serie ‘ portretten’  van steden gemaakt. Ze maakt heel herkenbare stadsgezichten. Bij die van Woerden.. meer ..

Amstedam Montelbaenstoren

Amsterdam, Westertoren